În „Școala Altfel”, copiii din Cluj sunt aproape de Biserică

Sfânta Liturghie a darurilor, oficiată miercuri, 20 aprilie, la biserica parohiei ortodoxe „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, a fost un prilej de bucurie pentru comunitatea creștină din cartierul Gheorgheni. De asemenea, au mai luat parte la slujbă şi în jur de 100 de elevi de la Şcoala „Constantin Brâncuși”.

Școlarii au fost însoțiți de profesoara de religie, Daniela Necula și de învățătorii Rodica și Mircea Văscan. Cei mici, dar cei mai mari s-au rugat împreună cu credincioșii din biserică, s-au spovedit și s-au împărtășit cu Sfintele Taine, pentru a putea întâmpina cu sufletele curate și cu bucurie, Învierea Domnului.

Tot miercuri, cu prilejul proiectului „Școlii Altfel”, Biserica „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca a fost şi gazda a două grupe de copii de la grădinița „Lumea copiilor” din municipiu. Micuții preșcolari au venit însoțiți de educatoare și s-au împărtășit cu Trupul și Sângele Mântuitorului Hristos.

Părintele Ciprian Taloș a fost cel care i-a întâmpinat pe copii și le-a vorbit despre importanța prezenței lor la biserică, apreciind grija celor mari pentru sufletele celor mici.

Sursa: radiorenasterea.ro

Ultimele din categorie