Sprijin pentru copiii defavorizaţi, la Gherla

Asociaţia „Filantropia Ortodoxă” filiala Gherla, împreună cu profesori şi tineri voluntari din municipiu, sprijină 12 copii care provin din familii defavorizate. În cadrul Centrului „Sfântul Stelian” din Gherla, 12 copii din clasele I-IV beneficiază, de luni până vineri, între orele 12.00-16.00, de suport educaţional, o masă caldă şi de diferite activităţi recreative şi de socializare.

Asigurarea meniului pentru cei 12 copii se ridică la suma de 60 de lei pe zi. Astfel, cei care vor să se alăture proiectului şi vor să-i sprijine pe aceşti tineri, sunt aşteptaţi la sediul Protopopiatului Gherla din strada Bobâlna, conform celor precizate de Elena Gheberta, asistent social în cadrul Protopopiatului Gherla.

„Toţi copiii merită şansa de a deveni adulţi educaţi şi membri activi ai societăţii, indiferent de mediul în care s-au născut. Sperăm să dăm dovadă de dragoste şi implicare şi de această dată şi, astfel, să facem fericiţi cât mai mulţi copii”, a spus Elena Gheberta.

Asociația „Filantropia Ortodoxă”, filiala Gherla, cu sprijinul Parohiei „Sfântul Nicolae” din municipiu, a înfiinţat centrul la începutul lunii aprilie a acestui an.

Sursa: radiorenasterea.ro

Ultimele din categorie