„Avem nevoie de rugăciunile și de mijlocirea sfinților”

Chipurile luminate ale pelerinilor care s-au învrednicit să se închine la racla Sfintei Parascheva și la cea a Sfântului Cuvios Paisie de la Neamț pot fi observate în apropierea Catedralei Mitropolitane din Iași. De îndată ce se îndepărtează de baldachinul sfinților, oamenii își întorc privirea mulțumind pentru binecuvântarea de a fi în preajma lor.

Vasile din Vaslui: „Am venit la Sfânta ca să mijlocească pentru sănătatea familiei. Este o atmosferă foarte frumoasă la Iaşi, iar timpul de aşteptare la rând a fost foarte mic. Deşi am fost pregătiţi să stăm multe ore, Sfânta ne-a ajutat să ajungem mai repede pentru a ne închina la sfintele moaşte”.

Crina din Galaţi: „Sunt studentă în Iaşi, iar acum am venit cu o parte din rude pentru a ne închina la Sfânta Parascheva şi la Sfântul Cuvios Paisie de la Neamţ. Este o tradiţie în familia noastră să venim la Cuvioasa. Ori de câte ori am ocazia, vin la catedrală pentru a mă ruga şi pentru a cinsti moaştele Sfintei Parascheva. După astfel de clipe mă simt cu totul altfel”.

Ioan din Iaşi: „M-am rugat Sfintei împreună cu soţia să avem mai multă smerenie şi mai multă pace. În timpurile pe care le trăim avem nevoie de rugăciunile şi de mijlocirea sfinţilor. Credem că Sfânta Parascheva ne va ajuta pentru a ne bucura în continuare de bunătatea lui Dumnezeu”.

De la același autor

Ultimele din categorie