Centrul AO Pro-Lumina din Cahul, vizitat de Preasfinţitul Veniamin

Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, Preasfințitul Părinte Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, a vizitat marţi, 1 iunie 2021, Centrul AO „Pro-Lumina” din municipiul Cahul.

Aici, zilnic, credincioşi de toate vârstele desfășoară activități sociale, culturale și catehetice. Episcopul Basarabiei de Sud şi-a exprimat bucuria că micuţii au învățat lucruri frumoase în cadrul aşezământului.

„Atunci când ne gândim şi împlinim voia lui Dumnezeu, viața noastră este frumoasă. Fiecare zi trebuie să fie plină de bucurie și de emoție pentru a fi lumină pentru cei din jurul nostru”, s-a exprimat Preasfinţia Sa.

După o prezentare a lucrărilor și a istoriei centrului, președintele asociației, Vasile Dinca, a mulțumit Preasfințitului Părinte Veniamin pentru această vizită. La final, Ierarhul a oferit bibliotecii asociației câteva volume, iar copiii au primit cruciulițe și iconițe. Centrul AO „Pro-Lumina” funcționează din anul 2002 și derulează servicii social-culturale, catehetice, de prevenire și de protecție socială pentru diferite categorii de vârstă.

Citește alte articole despre: slujire, credinţa, credincioși, copii, episcop, vizită

De la același autor

Ultimele din categorie