Corneliu Muha, coordonatorul Editurii „Sfântul Mina” din Iași, a trecut la Domnul

Corneliu Muha, coordonatorul Editurii „Sfântul Mina” din Iași a trecut la cele veșnice duminică, 18 aprilie, în jurul orei 17.00.

Domnul Corneliu Muha a absolvit Facultatea de Teologie „Dumitru Stăniloae” din Iași (Teologie Pastorală) în anul 1997 și a activat, în perioada 1997-2000 ca profesor de religie.

A îndeplinit, din anul 2013 până în luna iunie a anului 2015, funcția de consilier economic în cadrul Arhiepiscopiei Iașilor, dar și postul de consilier al Sectorului conferințe și protocol.

Din dorința de a da o formă palpabilă tuturor cunoștințelor, atitudinilor și valorilor consonante cu duhul Bisericii pe care le-a acumulat în timpul activității didactice,  domnul Corneliu Muha a înființat în anul 2000, la Iași, alături de soția sa, editura „Sfântul Mina”. A coordonat atent activitatea acesteia, sprijinind astfel misiunea Bisericii prin activitatea editorială consistentă și prin promovarea unei educații religioase complete și de calitate pentru copii și tineri.

În cadrul editurii au văzut lumina tiparului, de-a lungul vremii, manuale de religie, auxiliare și planșe publicate și distribuite în școlile din țară, dar și alte lucrări importante ale mai multor autori de cărți religioase, care au găsit în editura „Sfântul Mina” un partener de nădejde în activitatea și misiunea lor.

Ne rugăm ca Hristos, Mântuitorul lumii, să îl odihnească în ceata sfinţilor, unde nu este nici durere, nici întristare, nici suspin, ci viaţa cea fără de sfârşit.

Veşnica lui pomenire!

De la același autor

Ultimele din categorie