„Despre zgomotul societății de consum și fărâmițarea interiorității omenești” la Cluj

Joi, 18 aprilie 2019, Diac. Lect. Dr. Adrian Sorin Mihalache va susține o conferință la Cluj-Napoca la invitația filialei locale a Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români.

Serile duhovnicești organizate de ASCOR Cluj-Napoca în acest post vor continua joi, 18 aprilie 2019, cu Diac. Lect. Dr. Adrian Sorin Mihalache, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași.

Părintele Mihalache va participa mai întâi, de la ora 18:00, la slujba Pavecerniței Mari de la Catedrala Mitropolitană la sfârșitul căreia va rosti un cuvânt de învățătură. Apoi, de la ora 20:00, se va întâlni cu tinerii în amfiteatrul de la Facultatea de Chimie (Str. Arany Janos, nr. 14). Tema întâlnirii va fi „Bruiajele lumii și fragmentarea lăuntrică – Despre zgomotul societății de consum și fărâmițarea interiorității omenești”.

Părintele Sorin Adrian Mihalache este licențiat în matematică și teologie, a absolvit cursuri de master în psihologie, filosofie, teologie și fizică teoretică, iar din anul 2010 este doctor în Filozofie al Universității „Al. I. Cuza” din Iași, cu teza „Dimensiunea cosmică a persoanei”, sub îndrumarea prof. univ. dr. Ștefan Afloroaei. Este cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iași, editor executiv al „Journal for Interdisciplinary Research on Religion and Science”, editat de Centrul de Cercetare Interdisciplinară Avansată în Religie și Știință al Universității „Al. I. Cuza” Iași, coordonator al Centrului de Studii Interdisciplinare în Religie și Știință al Fundației „Solidaritate și Speranță”, fiind implicat și în alte proiecte și activități cu specific interdisciplinar. Este tatăl a trei copii.

Citește alte articole despre: conferință, Adrian Sorin Mihalache, ASCOR Cluj

Ultimele din categorie