Dogmatica Sfântului Iustin Popovici, volumul al II-lea – PRECOMANDĂ la Editura Doxologia!

28 Aprilie 2020 12:27 Vlad Condrea Arhiepiscopia Iaşilor

Așteptarea a luat sfârșit. Volumul II al Dogmaticii Sfântului Iustin Popovici apare în curând la Editura Doxologia. Precomandă acum și beneficiezi de 20% reducere! Comenzile vor fi livrate începând cu 11 mai.

Volumul al doilea este dedicat hristologiei. Aici sunt abordate subiecte precum: Taina Întrupării lui Dumnezeu, Persoana Domnului Iisus Hristos, adevăratul Dumnezeu, adevăratul Dumnezeu-Om, modul și consecințele unirii ipostatice a celor două Firi în Domnul Iisus Hristos. De asemenea, sunt prezentate ereziile hristologice, învățătura Bisericii despre Maica Domnului, precum și o scurtă expunere și critică a învățăturii romano-catolice despre imaculata concepție a Sfintei Fecioare.

Dogmatica Bisericii Ortodoxe de Sfântul Iustin Popovici (1894-1979) – tradusă pentru prima dată în limba română după originalul în limba sârbă – reprezintă cea mai importantă operă de teologie dogmatică a ultimelor veacuri.

Alături de Sfântul Nicolae Velimirovici, Sfântul Iustin Popovici a fost cel ce a declanşat renașterea spirituală a poporului sârb, fiind un apărător zelos al dreptei credințe în timpurile de cumpănă la începutul secolului XX. Opera sa cuprinde peste 40 de volume, dintre care 30 publicate în sârbă, multe din ele fiind traduse în greacă, franceză, engleză etc.

Adaugă o carte de excepţie în biblioteca ta! Click aici pentru a comanda volumul al doilea din „Dogmatica Bisericii Ortodoxe de Sfântul Iustin Popovici!

De la același autor

Ultimele din categorie