Editura Doxologia dă start promoției „Book Friday”

14 Noiembrie 2019 13:12 Vlad Condrea Arhiepiscopia Iaşilor

Anul acesta, Book Friday începe mai devreme la Editura Doxologia, mai exact joi, 14 noiembrie, ora 15.00.

Din acest motiv, te invităm să urmărești site-ul editurii și să te abonezi la newsletter pentru că sunt multe surprize pentru toți cei care iubesc să descopere viața din cărți. Vor fi reduceri cuprinse între 20 și 70% la toate cărțile!

Peste 700 de titluri ordonate pe tematici diverse, cum ar fi: spiritualitate ortodoxă, căsătorie, monahism, patristică, liturgică, dicționare, filocalie, psihoterapie ortodoxă, lecturi motivaționale, istoria Bisericii, muzică bisericească, artă sacră, vieți de sfinți, religie și știință și multe altele, așteaptă în biblioteca editurii pentru a ajunge, în cele din urmă, în mâinile cititorilor.

Book Friday ține doar până vineri noapte, așa că, dacă ai o carte preferată, două, sau chiar mai multe, ar fi bine să le comanzi în aceste două zile de reduceri (joi și vineri). În plus, perioada cadourilor bate sfios la ușa noastră, iar la Editura Doxologia sunt disponibile, din nou, tichetele cadou în valoare de 75 sau 150 de lei, pe care le putem dărui celor dragi de sărbători.

De la același autor

Ultimele din categorie