Adunarea Generală anuală a Casei de Ajutor Reciproc din Episcopia Oradiei

11 Februarie 2016 23:13 Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei

Joi, 11 februarie 2016, la Centrul Eparhial al Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei a avut loc şedinţa anuală a Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc a clerului şi salariaţilor bisericeşti din cadrul Episcopiei Oradiei.

În conformitate cu Regulamentul pentru organizarea şi funcţionarea Caselor de Ajutor Reciproc ale clerului şi salariaţilor bisericeşti din Eparhiile Bisericii Ortodoxe Române, în ziua de joi, 11 februarie 2016, în sala festivă de la Centrul Eparhial al Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei a avut loc şedinţa anuală a Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc a clerului şi salariaţilor bisericeşti din cadrul Episcopiei Oradiei. În cadrul şedinţei, prezidată de Preasfinţitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, s-a făcut prezentarea dării de seamă a activităţii Casei de Ajutor Reciproc din Episcopia Oradiei, a contului de gestiune şi a bilanţului pe anul 2015, precum şi aprobarea planului financiar pentru anul 2016.

În cursul anului 2015, Casa de Ajutor Reciproc a Episcopiei Oradiei a soluţionat 208 cereri, din care: 171 - cereri împrumut, 32 - cereri de retragere şi 5 dosare cu cereri de ajutoare pentru înmormântare.  Pe parcursul anului 2015 s-au înscris 30 de noi membri, numărul total al membrilor existenţi la data de 31 decembrie 2015 fiind de 737.

Sursa: http://www.eparhiaortodoxaoradea.ro/stiri/adunarea-generala-anuala-a-casei-de-ajutor-reciproc-din-episcopia-oradiei-2

Ultimele din categorie