Liturghie arhierească în Parohia Cărăsău

10 Februarie 2016 16:06 Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei

În Duminica a șaisprezecea după Rusalii, 7 februarie 2016, Preasfinţitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, a săvârşit Sfânta Liturghie arhierească în biserica cu hramul „Pogorârea Sfântului Duh” din parohia Cărăsău.

În Duminica a șaisprezecea după Rusalii, 7 februarie 2016, Preasfinţitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, s-a aflat în vizită pastorală în cadrul Protopopiatului Tinca. Cu acest prilej, Preasfinţia Sa a săvârşit Sfânta Liturghie arhierească în biserica cu hramul Pogorârea Sfântului Duh din parohia Cărăsău. Ierarhul a fost întâmpinat cu mare bucurie, în sunetul clopotelor, de un frumos sobor de preoţi şi diaconi, bărbaţi cu prapuri, copii și tineri înveșmântați în frumoase straie populare, oficialități locale, dar şi mulţime de credincioşi.

În cadrul slujbei, Preasfinţia Sa a hirotesit pe părintele paroh Cristinel Viorel Bulzan întru sachelar, pentru frumoasa lucrare pastoral-misionară şi administrativ-gospodărească desfăşurată în mijlocul comunității parohiale încredințată spre păstorire.

Sursa: http://www.eparhiaortodoxaoradea.ro/stiri/liturghie-arhiereasca-in-parohia-carasau

Ultimele din categorie