„Eu sunt cu voi și nimeni împotriva voastră!”

Minuni - Vindecări - Vedenii

„Eu sunt cu voi și nimeni împotriva voastră!”

    • icoana Maicii Domnului
      „Eu sunt cu voi și nimeni împotriva voastră!”

      „Eu sunt cu voi și nimeni împotriva voastră!”

Și iată că fiica mea mi-a adus o cărticică despre icoana Maicii Domnului „Eu sunt cu voi și nimeni împotriva voastră”. Citind-o, m-am gândit că Împărăteasa Cerurilor îmi va arăta la Cine să alerg în necazul meu.

La înmormântarea mamei, care a trecut la cele veșnice pe data de 8.12.2000 (de Praznicul Intrării în Biserică a Maicii Domnului – în calendarul vechi), m-am rănit la un deget de la picior. Unghia s-a înnegrit și când mă încălțam simțeam o durere nespusă. Fiica m-a sfătuit să merg imediat la medic, însă eu am refuzat, nădăjduind că Domnul îmi va trimite ajutor.

A început Postul Mare. Rugăciune, pocăință, împărtășire. Și iată că fiica mea mi-a adus o cărticică despre icoana Maicii Domnului „Eu sunt cu voi și nimeni împotriva voastră”. Citind-o, m-am gândit că Împărăteasa Cerurilor îmi va arăta la Cine să alerg în necazul meu. Aveam o iconiță a ei. Mă închinasem acestei icoane atunci când a fost adusă la Kiev. M-am rugat înaintea iconiței, iar dimineața am observat că unghia neagră nu mai era, în locul ei aflându-se una sănătoasă. (Ema  M., Kiev, 22.03.2001)

(Minunile Icoanei Maicii Domnului „Eu sunt cu voi și nimeni împotriva voastră”, traducere din limba rusă Gheorghiță Ciocioi, Editura Sophia, 2014, p. 63)