Întâlnire online cu Părintele Efrem, starețul Mănăstirii Vatoped din Muntele Athos

26 Iunie 2020 14:21 Arhiepiscopia Iaşilor

Asociația Pemptousia din Grecia împreună cu ASCOR Iași vor organiza o întâlnire online – telesinaxă – cu Părintele Efrem, starețul Mănăstirii Vatoped din Sfântul Munte Athos, Grecia.

Întâlnirea va avea loc online, joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 19:30 – 21:00. Traducerea va fi asigurată în timp real de către un părinte român din Mănăstirea Vatoped. Tema întâlnirii și a discuției va fi: „Creștinul în vremurile de astăzi”.

Numărul maxim de participanți va fi 1000, iar înscrierile se pot face prin accesarea acestui link și completarea câmpurilor cu datele personale: https://zoom.us/meeting/register/tJEodOuhrDwoHdTOzi0j4ATxSlFYkBOg6GgC

În momentul în care se va atinge numărul maxim de participanți, înscrierile vor fi oprite.

După accesarea linkului și completarea câmpurilor cu numele și adresa de email, fiecare participant va primi automat un email cu linkul de conectare pentru întâlnirea din data de 2 iulie 2020.

„Ne bucurăm să avem o întâlnire online cu Părintele Efrem, Starețul Mănăstirii Vatoped din Sfântul Munte Athos. Mulți dintre noi poate nu am fi avut prilejul de a-l întâlni vreodată personal, dar iată că prin intermediul platformelor online, vom putea avea o discuție în data de 2 iulie 2020 despre cum este și cum ar trebui să fie creștinul în vremurile de astăzi. La început, Părintele Stareț Efrem va rosti un cuvânt pe tema întâlnirii, iar apoi va urma un dialog cu cei prezenți”, a transmis Emanuel Buta, președinte ASCOR Iași.

Ultimele din categorie