Lucrări pentru obținerea gradului didactic I în învățământ, la Bacău

În două unități școlare ale județului Bacău s-au susținut marţi, 25 mai 2021, activități speciale la clasă și lucrări științifico-metodice pentru obținerea gradului didactic I în învățământ la disciplina religie.

Acestea s-au derulat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în prezența părintelui profesor doctor Adrian Alexandrescu, inspector pentru disciplina religie în cadrul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Bacău. Lucrarea pentru obținerea gradului didactic I în învățământ „Vizionarea excesivă a televizorului. Efecte psihologice și duhovnicești”, a fost elaborată de către părintele profesor Mihai-Florin Mocanu, de la Școala Gimnazială Răcăciuni, judeţul Bacău. Comisia de evaluare a fost alcătuită din: părintele lector universitar doctor Alexandru Mihăilă, lector universitar doctor Adrian Carabă (ambii de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinin Patriarhul” din București), şi părintele profesor doctor Adrian Alexandrescu.

În cadrul Liceului cu Program Sportiv din Bacău, a fost susţinută lucrarea pentru obținerea gradului didactic I în învățământ „Recompensă materială și răsplătire spirituală potrivit epistolelor pauline. Actualitate și finalitate pedagogică”. Aceasta a fost pregătită de către părintele Laurențiu Irimia, profesor pentru disciplina religie în cadrul unității școlare amintite. Comisia de evaluare a fost formată din: părintele conferenţiar universitar doctor Alexăndrel Barnea, părintele conferenţiar universitar doctor Ilie Melniciuc – Puică (ambii de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași) și părintele Adrian Alexandrescu.

Potrivit site-ului Eparhiei Romanului şi Bacăului, având în vedere aprecierile finale, adăugate celor făcute pe parcursul referatelor științifice prezentate, autorilor li s-a acordat gradul didactic I în învățământ.

Citește alte articole despre: profesori, religie, Bacău, credinţa, comisie, învățământ

De la același autor

Ultimele din categorie