O nouă întâlnire online a starețului Efrem de la Mănăstirea Vatoped cu tinerii din Iași

21 Octombrie 2020 14:24 Arhiepiscopia Iaşilor

Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români, filiala Iași (ASCOR Iași), alături de Asociația Pemptousia din Atena – Grecia, vor organiza în data de 3 noiembrie 2020 o nouă telesinaxă cu Părintele Efrem, starețul Mănăstirii Vatoped din Sfântul Munte Athos.

Întâlnirea va avea loc pe platforma Zoom, fiind posibilă prezența pe platformă și interacțiunea directă cu Părintele Efrem doar pentru 1000 de persoane, astfel încât este necesară înscrierea în prealabil la acest link: https://bit.ly/2IJR2qE

Telesinaxa va fi transmisă și în direct pe paginile de Facebook Doxologia, Pemptousia, ASCOR Iași și pe canalul de YouTube al portalului Doxologia, marți, 3 noiembrie 2020, începând cu ora 19:30, astfel încât oricine dorește să o poată urmări în timp real.

„La primele două întâlniri au fost foarte multe persoane care s-au bucurat de întâlnirea și dialogul cu părintele Efrem, starețul Mănăstirii Vatopedu din Sfântul Munte Athos. Răspunsurile părintelui Efrem la întrebările participanților i-au ajutat nu doar pe cei care le-au adresat, ci și pe toți cei prezenți sau cei care au ascultat ulterior întâlnirea, acest lucru încurajându-ne să organizăm împreună cu asociația Pemptousia din Atena o a treia telesinaxă cu Părintele Efrem. Formatul întâlnirii va fi alcătuit dintr-o parte introductivă a părintelui, după care va răspunde la întrebările celor prezenți online”, a transmis Emanuel Buta, președinte ASCOR Iași.

Ultimele din categorie