Părintele Steven Holley, prezent la Consfătuirea lunară a Protopopiatului Iași 1

Arhiepiscopia Iaşilor

Părintele Steven Holley, prezent la Consfătuirea lunară a Protopopiatului Iași 1

În cursul zilei de luni, 20 mai, la sediul Centrului  de conferințe „Agora” din Iași s-a desfășurat consfătuirea lunară cu preoții din Protoieria Iași I. În prima parte a ședinței, pr. Steven Holley, coslujitor la Biserica „Sfântul Haralambie” Iași, le-a vorbit preoților prezenți despre consilierea premariatală.

A urmat o sesiune de întrebări și discuții în care s-au evidențiat anumite aspecte ale temei prezentate, luând cuvântul mai mulți părinți participanți, dintre care amintim: pr. Radu Brânză de la Parohia „Sfântul Haralambie” Iași, pr. Vasile Manole de la Parohia „Pogorârea Sfântului Duh” Curelari Iași și pr. Cornel Radu de la parohia „Pogorârea Sfântului Duh” Buhăieni, comuna Andrieșeni.

În a doua parte a ședinței  au fost prezentate spre luare la cunoștință și ducere la îndeplinire, câteva probleme ce țin de buna defășurare a activității la parohii,  dintre  care amintim: situația inventarelor la parohii și filii și informarea privind Întâlnirea anuală a tinerilor din protopopiat, care va avea loc pe data de 15 iunie 2024 la Biserica „Sfântul Sava” din Iași.

Spre finalul ședinței a fost prezentat pr. Cristian Tănase, noul paroh al Bisericii „Sf. Ap. Filip” Breazu II, comuna Rediu. 

Citește despre: