Părintele Visarion Alexa le va vorbi studenților timișoreni despre „drumul iubirii” până la căsătorie

7 Februarie 2020 12:03 Arhiepiscopia Timişoarei

Membrii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români din Timișoara au bucuria de a vă invita la conferința cu tema „Drumul iubirii de la prietenie la căsătorie” avându-l ca invitat pe pr. Visarion Alexa din București.

„Din bogata sa experiență de duhovnic, părintele ne va conduce pe drumul pe care iubirea dintre doi tineri îl parcurge din primele clipe până la încununarea lui prin taina căsătoriei. Acest drum al dragostei, pe care suntem chemați să îl străbatem în viață, presupune atât clipe deosebit de plăcute, cât și lupta cu cele mai mari provocări. Sfaturile părintelui ne vor ajuta să îl parcurgem cu înțelepciune, ca depășind toate adversitățile, să rămână credința, nădejdea și dragostea”, anunță ASCOR Timișoara.

Întâlnirea va avea loc joi, 27 februarie, ora 18:00, în Aula Magna a Universității de Vest de pe Bd. Vasile Pârvan, nr 4.

Părintele Visarion Alexa, originar din Bacău, este parohul Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” – Militari (București). În calitate de realizator sau de invitat în cadrul emisiunilor radio și TV, părintele Visaron Alexa abordează teme de actualitate şi răspunde la frământările generaţiei actuale. A participat la numeroase cateheze, întruniri, conferinţe, la diferite dialoguri şi dezbateri.

Ultimele din categorie