Proiect catehetic în două parohii din Protopopiatul Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, în Parohia Gura Văii, Protopopiatul Bacău, judeţul Bacău, a fost implementat luni, 21 noiembrie 2022, proiectul „100 de cateheze în Postul Crăciunului”.

Părintele Eugen-Ciprian Ciuche, protopop de Bacău, a săvârşit Taina Sfântului Maslu, alături de un sobor de preoţi. Părintele Constantin Toma de la Parohia Gârleni a susținut apoi cateheza „Sfinții Părinți – rugători și autori de rugăciune personală și comunitară (de obște)”.

Credincioșii prezenți au participat activ în cadrul catehezei, arătându-se interesați de o nouă întâlnire în viitorul apropiat, după cum informează site-ul Protopopiatului Bacău. Acelaşi proiect a fost lansat vineri, 18 noiembrie 2022, în Parohia Gârleni. Preoții din Cercul Pastoral Numărul 10 au săvârşit Taina Sfântului Maslu, iar apoi preotul paroh Constantin Toma a susținut cateheza despre rugăciunea personală și comunitară. De asemenea, a făcut referire la rugăciunea ca mod de viață și la importanța Sfintei Liturghii.

De la același autor

Ultimele din categorie