Proiecte caritabile în Episcopia Europei de Nord

Proiectele caritabile din Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord au avut mereu în centru familia și copiii. Acțiunile permanente sunt: oferirea unor burse pentru copiii sărmani din zona Copșa Mică, susținerea financiară a familiilor cu numeroși copii din zona Moldovei sau pachețelele de sărbători ce ajung în Basarabia și în alte zone defavorizate din România. 

Cu implicarea directă a PS Macarie, preoții și credincioșii din țările scandinave de pe cuprinsul Episcopiei Europei de Nord au răspuns de fiecare dată cu multă dăruire acțiunilor caritabile și rugăm pe Bunul Dumnezeu să răsplătească însutit jertfa fiecăruia. 

De aceea, pentru o mai bună comunicare cu oamenii de bine care susțin proiectele filantropice, Episcopia a hotărât înființarea unui grup de Facebook în care să prezite mai pe larg demersurile umanitare pe care le-a inițiat de-a lungul timpului. Având toate detaliile într-un singur loc, veți putea urmări în timp real stadiul proiectelor, primind informații la zi despre acestea.

Linkul noului grup, intitulat „Proiecte caritabile în Episcopia Europei de Nord” este următorul: https://www.facebook.com/groups/950082412151208/?ref=share

„Vă invităm cu drag să vă alăturați acestei comunității virtuale, acolo unde vom prezenta, printre altele, recentul proiect umanitar al Episcopiei noastre: ajutorarea unor familii numeroase din județele Vâlcea și Gorj, care așteaptă cu nerăbdare pachetele cu haine și încălțăminte pe care le vom pregăti pentru ei”, se arată în comunicatul transmis de Episcopia Europei de Nord.

Ultimele din categorie