PS Antonie s-a întâlnit cu dascălii Colegiului de Medicină din Bălţi

Profesorii de la Colegiul de Medicină din Bălţi s-au întâlnit luni, 28 iunie 2021, cu Preasfinţitul Părinte Antonie, Episcop de Bălţi.

Ierarhul a fost însoţit de preotul Dorian Revenco, preot misionar în cadrul Episcopiei de Bălţi. Directorul instituţiei, Andrei Sochircă l-a prezentat pe PS Antonie asistenţei, menţionând că Episcopia de Bălţi din Mitropolia Basarabiei a avut în timpul pandemiei foarte multe activităţi de ajutorare a spitalelor.

De asemenea, a subliniat şi sprijinul acordat tinerilor care studiază la colegiu (burse, laptopuri), exprimându-şi dorinţa de a avea şi în viitor o colaborare rodnică cu Episcopia de Bălţi. PS Antonie a felicitat întreg corpul profesoral cu ocazia încheierii anului şcolar şi sărbătoririi Zilei Medicului şi Farmacistului şi le-a mulţumit pentru munca lor.

După cum menţionează Biroul de presă al Episcopiei de Bălţi, Preasfinţia sa a dus în dar pentru profesori 50 de cărţi de învăţătură ortodoxă, vorbindu-le despre nevoia de a avea alături în actul de vindecare a pacienţilor pe Mântuitorul Iisus Hristos.

Citește alte articole despre: medici, farmaciști, Bălţi, întrunire, credinţa, cărți

De la același autor

Ultimele din categorie