PS Atanasie de Bogdania s-a aflat în mijlocul tinerilor din tabăra de vară „Vacanța Bucuriei" din regiunea Lazio

Joi, 27 iunie 2019, copiii din tabăra „Vacanța bucuriei" au fost vizitați de către Preasfințitul Părinte Arhiereu-vicar Atanasie de Bogdania.

Preasfinția sa a avut două întâlniri cu copiii, mai întâi cu cei mici (8 – 10 ani) și apoi cu cei mai mărișori (11-12 ani). Printr-un dialog interactiv, s-a arătat importanța postului, a rugăciunii, a prezenței în Biserică dar și în taberele organizate pe întreg cuprinsul Episcopiei Italiei, anul acesta numărul lor ajungând la peste 30.

Într-o scurtă discuție cu echipa de organizare, Preasfințitul Atanasie a subliniat și profesionalismul de care dau dovadă toți cei implicați în aceste tabere, acesta fiind un mesaj de motivare si de încurajare.

La sfârșitul vizitei, înainte de a ne trimite binecuvântările și din partea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan, a participat la un scurt moment artistic, pregătit de participanți și animatori, în care s-a cântat imnul taberei și alte cântece învățate pe parcursul acestor câteva zile.

Organizatorii i-au oferit un dar simbolic, care a constat într-o Super Diplomă, semnată de către toți cei prezenți.

Mulțumim Preasfinției Sale și Preasfințitului Siluan pentru dragoste, rugăciune și pentru că an de an încearcă să fie prezenți în mijlocul nostru.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Citește alte articole despre: copii, tabără, Episcopie, Italia

Ultimele din categorie