Salată cu sfeclă roșie
Foarte sănătoasă și gustoasă, această salată viu colorată va deveni preferata familiei!
Pentru a o prepara, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- o sfeclă roșie de mărime medie
- o legătură de mărar tocat mărunt
- o legătură de pătrunjel tocat mărunt
- un ardei gras roșu tăiat cubulețe
- o roșie tăiată cubulețe
- sare după gust
- o lingură cu oțet balsamic sau suc de lămâie (opțional)
- o lingură cu ulei de măsline presat la rece.
Sfecla se spală bine cu partea abrazivă a unui burete de bucătărie, după care se pune la fiert sau la copt.
Când sfecla este gata și furculița intră ușor în coajă, se lasă la răcit, după care se toacă cubulețe.
Puteți folosi mănuși pentru a nu vă păta pe mâini.
Puneți cubulețele într-un bol încăpător, alături de restul ingredientelor.
Amestecați și consumați salata proaspătă, ca atare sau alături de alte preparate.
Poftă bună!
Humus libanez
Paste cu smântână și ciuperci
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Mitropolia Moldovei și Bucovinei | © doxologia.ro