Şcoala de vară „Didascalos”, ediţia a V-a, în Parohia Șerbănești din Bacău

În perioada 19 – 25 iulie 2021, în Parohia Șerbănești – Protopopiatul Bacău, are loc a V-a ediție a Şcolii de vară „Didascalos” 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului.

Activităţile se desfășoară sub îndrumarea părintelui paroh Adrian Ghinea și a părinților slujitori Vasile Busuioc și Ciprian-Mihai Gunea. Programul de activități cultural-catehetice și recreative este realizat prin implicarea unor profesori, educatori, psihologi și voluntari.

Programul școlii de vară a adunat un număr de 90 de participanți, copii și voluntari cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani, împărţiţi în cinci grupe de vârstă, fiecare grupă desfășurând activități specifice vârstei lor. Activitățile au început cu rugăciunile de dimineață, urmate de diferite teme culturale și catehetice. În a doua parte a zilei au fost organizate ateliere de creație, jocuri, s.a. Școala de vară se va încheia cu o excursie tematică, mult folositoare în formarea spirituală și educațională a tinerilor.

Citește alte articole despre: slujire, copii, activități, Şerbăneşti, Bacău, program, jocuri, preoţi

De la același autor

Ultimele din categorie