Spitalul Providența oferă gratuit consultanță medicală prin telefon și online

26 Martie 2020 21:06 Tudorel Rusu Arhiepiscopia Iaşilor

Spitalul Providența se alătură inițiativelor responsabile de limitare a răspândirii noului Coronavirus, respectând indicațiile și recomandările legale făcute de autorități.

Mai multe detalii despre inițiativa Spitalului Providența ne-a oferit managerul Marinel Talpeș: „Pentru că ne pasă de pacienții fără acces la serviciile medicale din specialitățile din ambulatoriu, echipa noastră medicală se va mobiliza pentru a veni în sprijinul acestora. Adaptându-ne serviciile, oferim consultanță medicală și sprijin. Medicii specialiști vor răspunde la întrebările pacienților adresate telefonic, după un program stabilit - dar care poate fi extins în funcție de solicitări - urmând a fi actualizat pe site. Apelând numerele de telefon afișate la următoarea adresă, pe specialități (https://providentamedical.ro/programul-de-consiliere-telefonica-echipa-medicala-spitalul-providenta-iasi), pacienții pot intra în contact cu medicii noștri care, în măsura posibilităților, vor oferi îndrumări medicale, gratuit. Numărul de minute alocat fiecărei consultații telefonice este limitat (10-15 minute) și de aceea rugăm apelanții să fiți cât mai preciși în informații, pentru a acorda șansa cât mai multor pacienți de a fi consultați. Pentru pacienții care au nevoie de exerciții de kinetoterapie, vom oferi asistență și îndrumare online. Aceste servicii vor fi recomandate doar de către medicii noștri specialiști din cadrul secției de Recuperare Medicală - Reumatologie. Astfel, dacă în urma unei consultații online, medicul va decide că este nevoie de exerciții de kinetoterapie, acesta va transmite indicațiile personalului specializat care va contacta pacientul pentru exerciții specifice, personalizate patologiei fiecărui caz în parte. Împreună vom depăși această perioadă! Protejându-l pe cel de lângă noi, ne respectăm pe noi înșine!”.

De asemenea, doritorii pot adresa întrebările medicale către Providența completând formularul de la linkul https://docs.google.com/forms/d/1gcSkHZyW2YQdaY7Do7S-UQR9g93aiIk4pTZ2jyhVMmo/edit.

Spitalul Providența al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei este unul multidisciplinar care, pe lângă consilierea medicală, oferă îndrumare duhovnicească (prin părintele capelan), suport psihologic prin psihoterapeutul spitalului și consiliere nutrițională.

De la același autor

Ultimele din categorie