(Video) Concurs de cunoaștere a Noului Testament în Arhiepiscopia Iașilor  

14 Noiembrie 2019 09:02  |  Evenimente
video:   Adrian Sârbu

Miercuri, 13 noiembrie 2019, în sala Sixanar a Muzeului Mitropolitan din Iași a avut loc etapa finală a „Concursul de cunoaștere a Noului Testament” desfășurat în Arhiepiscopia Iașilor.

Concursul este un proiect al Departamentului Misiune pentru Tineret din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor, la care s-au putut înscrie tineri cu vârsta cuprinsă între 14-25 de ani.
 
Întrebările la această etapă au fost formulate pe baza textelor din Epistola către Romani, precum și 1,2 Corinteni.
Comisia de jurizare a fost formată din: Pr. Dr. Misionar Protopopesc Mihai Zvorăște, Pr. Andrei Grosu, preot misionar – cel care a organizat primele ediții ale concursului de NT în cadrul ATOR Iași, Laura Beatrice Bîrliba – câștigătoare a 4 ediții a Concursului de NT ale ATOR Iași, studentă în cadrul Facultății de Teologie din Iași.
 
Au participat tineri din protopopiatele: Botoșani, Săveni, Dorohoi, Darabani, Hârlău, Pașcani, Iași 3, Tg. Neamț, Roznov.
În cadrul concursului, au fost mai multe runde a câte 5 întrebări. După fiecare rundă, rămân în concurs cei care au obținut cel mai bun punctaj.
La fiecare întrebare se alocă un timp de răspuns de 30 de secunde sau 1 minut (în funcție de complexitatea întrebării).
Participanții au avut datoria de a scrie răspunsurile pe foaia de concurs, în caz contrar ele nu vor fi luate în considerare.

 

Video pe aceeași temă

Ultimele din categoria Evenimente

Video de Adrian Sârbu

Recomandările zilei

Citește și