(Video) ITO 2017 s-a încheiat astăzi la Iași  

4 Septembrie 2017 13:44  |  
video:   Adrian Sârbu,  Ioana Zlotea

Cei peste 5000 de tineri prezenți zilele acestea la Iași la cea de-a patra ediție a Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși și-au luat la revedere de la orașul celor șapte coline luni dimineață, 4 septembrie, când a avut loc Festivitatea de închidere ITO 2017.

Evenimentul, prezentat de Daniel Buzdugan și Roxana Chebac, s-a desfășurat pe podiumul din fața Catedralei Mitropolitane din Iași. După rugăciunile de dimineață, a urmat o paradă a voluntarilor și o surpriză muzicală din partea acestora.

Reprezentanții organizatorilor precum și ai participanților la ITO 2017 au mărturisit în fața întregii adunări trăirile lor din cele 4 zile ale evenimentului organizat anul acesta la Iași.

Unul dintre cele mai importante momente a fost predarea ștafetei și a torței întâlnirii către reprezentanții Arhiepiscopiei Sibiului, organizatorii de anul viitor ai ITO. Ulterior a fost rostită rugăciunea de binecuvântare și călătorie.

La eveniment au fost prezenți Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, precum și alți ierarhi din țară și străinătate.

Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși de anul acesta, ce s-a desfășurat la Iași între 1 și 4 septembrie a fost organizată de Departamentul de Tineret din cadrul Sectorului de Misiune, Statistică și Prognoză Pastorală al Arhiepiscopiei Iașilor și Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR), filiala Iași.

Video pe aceeași temă

Pe aceeași temă

Recomandările zilei

Citește și