Cină ușoară la grătar

Sănătoase și nutritive, legumele la grătar au puține calorii, fiind ideale pentru zilele de post sau pentru ultima masă a zilei.

Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • un zucchini mic
  • o vânătă mică
  • 6 ciuperci brune
  • 500 g de roșii cherry sau lunguiețe
  • o tulpină de praz (doar partea albă)
  • o legătură de pătrunjel verde
  • 2 ardei grași sau kapia.

Vânăta și zucchini se taie rondele de aceeași grosime și se coc într-o tigaie grill, sau, dacă aveți posibilitatea, pe un grătar.

Roșiile se coc întregi, la fel ca ardeii și ciupercile.

Când sunt gata, ardeii se curăță de coajă și semințe și se așează pe un platou, alături de restul legumelor coapte.

Deasupra se presară sare, ulei de măsline presat la rece și pătrunjelul verde.

Poftă bună!

De la același autor

Ultimele din categorie