Skip to main content
Meniu
LIVE
21
Căutare
Știri din Arhiepiscopia Iașilor
Nou pe site
Acatiste
Paraclise
Canoane
Rugăciuni
Predici
Mănăstiri și biserici
Minuni - Vindecări - Vedenii
Mântuitorul nostru Iisus Hristos
Maica Domnului
Sfintele Paști
Crăciun
Persecuția creștinilor
Liturgică
Iconografie
Părinți duhovnicești
Maici cu viață duhovnicească
Main navigation
LIVE
21
Căutare
Legături rapide
Știri din Arhiepiscopia Iașilor
Nou pe site
Acatiste
Paraclise
Canoane
Rugăciuni
Predici
Mântuitorul nostru Iisus Hristos
Maica Domnului
Sfintele Paști
Crăciun
Persecuția creștinilor
Liturgică
Părinți duhovnicești
Știri din Arhiepiscopia Iașilor
Biblia Ortodoxă
Calendar ortodox
Rugăciuni
Viaţa Bisericii
Editorialiștii Bisericii
Cuvântul ierarhului
Puncte de vedere
Reflecții
Minuni - Vindecări - Vedenii
Locuri de pelerinaj
Catehism
Documentar
Interviu
Reportaj
Familie
Creşterea copiilor
Căsătorie
Stil de viaţă
Cuvinte duhovniceşti
Întreabă preotul
Liturgică
Cântări
Iconografie
Taine, ierurgii, slujbele Bisericii
Evanghelia la zi
Apostolul vremii
Icoane
Bibliotecă
Vieţile Sfinţilor
Pateric
Citate ortodoxe
Predici
Conferințe
Poezii
Colinde
Tradiţii
Dicţionar
Prezentare de carte
Religie. Ştiinţă. Filosofie
Comentarii patristice
Articole teologice
Sinaxar alfabetic
Părinți duhovnicești
Maici cu viață duhovnicească
Autori
Mărturisitori în temnițele comuniste
Mănăstiri și biserici
Tematică
Fototecă
Media
Video
Foto
Live
Radio
TV
Știri
Biserica Ortodoxă Română
Știri din Arhiepiscopia Iașilor
Educaţie
Ortodoxia în lume
Religia în lume
Social
nutriție
28 Noiembrie 2024 1:46
Stil de viaţă
Beneficiile consumului de ciuperci
Ciupercile aparțin regnului fungi și le putem găsi în flora spontană, dar și cultivate. Aproape toate tipurile de ciuperci comestibile sunt delicioase, iar unele au valori medicinale și farmacologice...
citește mai mult
23 Noiembrie 2024 0:57
Stil de viaţă
Salată cu pește
Consumul de pește în România este încă destul de scăzut, iar cel de pește gras, bogat în acizi grași omega-3 este și mai redus. Două mese săptămânale care să conțină un tip de pește gras este ideal...
citește mai mult
20 Noiembrie 2024 1:15
Stil de viaţă
De ce este bine să mâncăm nuci caju
Foarte gustoase și sățioase, nucile de caju au o valoare nutrițională impresionantă și o mulțime de beneficii pentru sănătate.
citește mai mult
17 Noiembrie 2024 0:57
Stil de viaţă
Oboseala – cauze și remedii naturiste
Cu toții ne-am simțit uneori obosiți, fapt care este normal, dar atunci când oboseala tinde să ducă la extenuare și o resimțim din ce în ce în ce mai frecvent, trebuie să luăm măsuri.
citește mai mult
14 Noiembrie 2024 0:39
Stil de viaţă
Beneficiile consumului de ghimbir
Originar din Asia, ghimbirul (Zingiber officinale) face parte din familia Zingiberaceae și este cultivat în zonele tropicale și sudtropicale pentru rizomii săi, fiind folosit atât în scop terapeutic...
citește mai mult
13 Noiembrie 2024 16:11
Stil de viaţă
Semințele de floarea-soarelui și beneficiile lor
Originară din America de Sud, Peru și Mexic, planta de floarea-soarelui (Helianthus annuus), este acum cultivată aproape peste tot, datorită semințelor sale.
citește mai mult
16 Octombrie 2024 13:35
Interviu
16 octombrie – Ziua mondială a alimentației sănătoase
De ziua mondială a alimentației sănătoase, și nu doar, gândiți-vă la ceea ce mâncați! O alimentație sănătoasă este aceea care întrunește nevoile noastre nutriționale, pentru a putea avea o viață...
citește mai mult
5 Octombrie 2024 0:02
Stil de viaţă
Beneficiile consumului de broccoli
Originar din Italia, broccoli este rudă apropiată cu varza de Bruxelles și conopida.
citește mai mult
3 Octombrie 2024 0:01
Stil de viaţă
Borșul acru de casă – beneficii și recomandări
Binecunoscut și apreciat în gastronomia românească, borșul umplut acasă nu doar dă gust și aromă diverselor preparate culinare, dar este o sursă importantă și ieftină de vitamine.
citește mai mult
1 Octombrie 2024 0:01
Stil de viaţă
Humus libanez
Năutul conține multe fibre, care sunt esențiale pentru o digestie sănătoasă, reduc nivelul de colesterol și generează o senzație de sațietate de lungă durată.
citește mai mult
29 Septembrie 2024 0:02
Stil de viaţă
Beneficiile consumului de morcov
Cu toții suntem familiarizați cu morcovul, în special cu cel portocaliu, dar pe lângă acesta, există și variante de morcov galben, roșu, violet și chiar negru, fiecare având propriul său profil...
citește mai mult
26 Septembrie 2024 1:16
Stil de viaţă
Paste cu smântână și ciuperci
Cui nu-i plac pastele? Sunt gustoase, ușor de preparat și pot satisface și cele mai pretențioase gusturi.
citește mai mult
21 Septembrie 2024 0:45
Stil de viaţă
Brioșe cu ou și bacon
Atunci când timpul este limitat, puteți prepara micul-dejun cu o seară înainte.
citește mai mult
19 Septembrie 2024 0:58
Stil de viaţă
Supă de legume cu pui
Supele sunt un fel de mâncare ce ar trebui consumat cât mai des, pentru aportul de nutrienți și digestia ușoară.
citește mai mult
16 Septembrie 2024 0:58
Stil de viaţă
Salată cu pui și broccoli
Bogat în potasiu, calciu, fosfor, magneziu, vitaminele C, K, B9, E, dar și fibre și antioxidanți, broccoli este deseori ocolit, deși este ușor de gătit și nu aduce decât beneficii.
citește mai mult
14 Septembrie 2024 0:21
Stil de viaţă
Paste cu roșii și ardei copți
Pastele, cu multitudinea lor de feluri de preparare, sunt un fel de mâncare iubit de foarte mulți dintre noi, fiind ușor de preparat, gustoase și potrivite pentru orice ocazie.
citește mai mult
11 Septembrie 2024 0:15
Stil de viaţă
Beneficiile consumului de coacăze
Fructe mici, rotunde, dulci-acrișoare, coacăzele – roșii sau negre – sunt adevărate comori pentru sănătate, acestea fiind foarte bogate în antioxidanți.
citește mai mult
8 August 2024 0:36
Stil de viaţă
De ce este bine să mâncăm dovlecei
Originari din America Centrală și de Sud, dovleceii au fost aduși în Europa în timpul perioadei colonizatoare, existând astăzi numeroase soiuri de care ne putem bucura.
citește mai mult
15 Mai 2024 0:02
Stil de viaţă
Salată de morcov cu semințe
Bogat în fibre și betacaroten, morcovul este delicios și sănătos indiferent de modul de preparare.
citește mai mult
26 Aprilie 2024 0:02
Stil de viaţă
Cinci motive pentru a mânca mai mult pătrunjel
Plantă aromatică folosită în gastronomie, pătrunjelul este bogat în clorofilă și calciu, vitamina C și vitamine din complexul B.
citește mai mult
Paginare
Current page
1
Page
2
Page
3
Page
4
Page
5
Page
6
Page
7
Page
8
Page
9
…
Next page
Următoarea pagină
Last page
Ultima pagină »
Site dezvoltat de
DOXOLOGIA MEDIA
, Arhiepiscopia Iașilor | ©
doxologia.ro