(Video) Însemnările unui copil dintr-o Românie pe care nu o cunoaștem  

Iulian, un copil pe care nimeni nu l-a întrebat ce vrea să se facă atunci când va fi mare.

Donează dacă vrei să dai o mână de ajutor pentru a ridica mai repede casa lui Iulian! Pune și tu o cărămidă la temelia unui vis: https://darpentrucopii.ro/givedoxo/donate?pid=20!

Video pe aceeași temă

Ultimele din categoria Clipuri

Pe aceeași temă

Casa familiei Baciu are acum un acoperiș nou. Pentru că prin intermediul site-ului www.darpentrucopii.ro au fost strânse fondurile necesare, în ultima săptămână au fost cumpărate și transportate materialele, iar domnul Constantin, tatăl famiei a ridicat acoperișul nou. Pentru acest pas au fost strânși 20.200 de lei. Această lucrare are loc după ce, în luna mai, casa a fost extinsă cu o bucătărie și o baie.  

Centrul „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” de la Hârja, în grija căruia se află 100 de vârstnici, are nevoie de sprijinul nostru! Deși au intrat în autoizolare dinaintea declarării stării de urgență, în ultima săptămână 3 dintre beneficiari și 7 dintre angajați au fost depistați pozitiv la testul pentru noul coronavirus, alți 15 aflându-se în izolare la domiciliu. La ora actuală, se află internați în Centru, alături de beneficiari, 35 dintre angajați.

Recomandările zilei

Citește și