Skip to main content
Meniu
LIVE
13
Căutare
Știri din Arhiepiscopia Iașilor
Nou pe site
Acatiste
Paraclise
Canoane
Rugăciuni
Predici
Mănăstiri și biserici
Minuni - Vindecări - Vedenii
Mântuitorul nostru Iisus Hristos
Maica Domnului
Sfintele Paști
Crăciun
Persecuția creștinilor
Liturgică
Iconografie
Părinți duhovnicești
Maici cu viață duhovnicească
Main navigation
LIVE
13
Căutare
Legături rapide
Știri din Arhiepiscopia Iașilor
Nou pe site
Acatiste
Paraclise
Canoane
Rugăciuni
Predici
Mântuitorul nostru Iisus Hristos
Maica Domnului
Sfintele Paști
Crăciun
Persecuția creștinilor
Liturgică
Părinți duhovnicești
Știri din Arhiepiscopia Iașilor
Biblia Ortodoxă
Calendar ortodox
Rugăciuni
Viaţa Bisericii
Editorialiștii Bisericii
Cuvântul ierarhului
Puncte de vedere
Reflecții
Minuni - Vindecări - Vedenii
Locuri de pelerinaj
Catehism
Documentar
Interviu
Reportaj
Familie
Creşterea copiilor
Căsătorie
Stil de viaţă
Cuvinte duhovniceşti
Întreabă preotul
Liturgică
Cântări
Iconografie
Taine, ierurgii, slujbele Bisericii
Evanghelia la zi
Apostolul vremii
Icoane
Bibliotecă
Vieţile Sfinţilor
Pateric
Citate ortodoxe
Predici
Conferințe
Poezii
Colinde
Tradiţii
Dicţionar
Prezentare de carte
Religie. Ştiinţă. Filosofie
Comentarii patristice
Articole teologice
Sinaxar alfabetic
Părinți duhovnicești
Maici cu viață duhovnicească
Autori
Mărturisitori în temnițele comuniste
Mănăstiri și biserici
Tematică
Fototecă
Media
Video
Foto
Live
Radio
TV
Știri
Biserica Ortodoxă Română
Știri din Arhiepiscopia Iașilor
Educaţie
Ortodoxia în lume
Religia în lume
Social
amenoree
26 Aprilie 2024 0:02
Stil de viaţă
Cinci motive pentru a mânca mai mult pătrunjel
Plantă aromatică folosită în gastronomie, pătrunjelul este bogat în clorofilă și calciu, vitamina C și vitamine din complexul B.
citește mai mult
16 Noiembrie 2015 9:48
Stil de viaţă
Șofranul și beneficiile sale
Originar din Persia Antică, șofranul este o plantă polivalentă, fiind apreciată nu doar în gastronomie – este cel mai scump condiment din lume –, ci și în medicina tradițională de mii de ani.
citește mai mult
28 Noiembrie 2014 15:42
Stil de viaţă
Ce puteți trata cu ceai de mărar
Apreciată ca plantă aromatică, mărarul este și un important remediu natural datorită proprietăților sale estrogenice, emenagoge, galactogoge, stomahice, carminative, antispastice, diuretice etc.
citește mai mult
27 Noiembrie 2014 18:37
Stil de viaţă
Ce puteți trata cu ceai de lemn-dulce
Bogată în magneziu, fier, calciu, fosfor, antioxidanți și vitamine, rădăcina de lemn-dulce este un adevărat aliat pentru sănătate.
citește mai mult
26 Noiembrie 2014 15:28
Stil de viaţă
Ce puteți trata cu ceai de crețișoară
Plantă asociată feminității, crețișoara este folosită încă din Antichitate pentru tratarea afecțiunilor ginecologice.
citește mai mult
17 Noiembrie 2014 21:47
Stil de viaţă
Ce putem trata cu tinctură de mărar
Plantă erbacee legumicolă, cultivată încă din Antichitate de către romani, greci și egipteni, mărarul este îndeosebi eficient în tratarea afecțiunilor feminine.
citește mai mult
14 Noiembrie 2014 16:03
Stil de viaţă
Ce putem trata cu tinctură de lemn-dulce
Originară din Europa Centrală, planta este folosită în scopuri terapeutice încă de pe vremea grecilor și egiptenilor antici.
citește mai mult
12 Noiembrie 2014 14:53
Stil de viaţă
Ce putem trata cu tinctură de crețișoară
Plantă asociată cu feminitatea, crețișoara - iarba Maicii Domnului - este folosită de sute de ani, în special pentru tratarea afecțiunilor ginecologice.
citește mai mult
12 Noiembrie 2014 14:22
Stil de viaţă
Ce putem trata cu tinctură de coada-șoricelului
Folosită în medicina tradițională pentru a stopa hemoragiile și a stimula funcțiile hepatice, coada-șoricelului sau Achillea millefolium își trage numele latinesc din mitologia grecească, de la eroul...
citește mai mult
12 Noiembrie 2014 0:53
Stil de viaţă
Ce putem trata cu tinctură de brânca-ursului
Brânca-ursului este o plantă care și-a câștigat numele de ginseng românesc în urma efectelor sale pe care le are asupra organismului, în special asupra vitalității.
citește mai mult
Site dezvoltat de
DOXOLOGIA MEDIA
, Arhiepiscopia Iașilor | ©
doxologia.ro