Skip to main content
Meniu
LIVE
13
Căutare
Știri din Arhiepiscopia Iașilor
Nou pe site
Acatiste
Paraclise
Canoane
Rugăciuni
Predici
Mănăstiri și biserici
Minuni - Vindecări - Vedenii
Mântuitorul nostru Iisus Hristos
Maica Domnului
Sfintele Paști
Crăciun
Persecuția creștinilor
Liturgică
Iconografie
Părinți duhovnicești
Maici cu viață duhovnicească
Main navigation
LIVE
13
Căutare
Legături rapide
Știri din Arhiepiscopia Iașilor
Nou pe site
Acatiste
Paraclise
Canoane
Rugăciuni
Predici
Mântuitorul nostru Iisus Hristos
Maica Domnului
Sfintele Paști
Crăciun
Persecuția creștinilor
Liturgică
Părinți duhovnicești
Știri din Arhiepiscopia Iașilor
Biblia Ortodoxă
Calendar ortodox
Rugăciuni
Viaţa Bisericii
Editorialiștii Bisericii
Cuvântul ierarhului
Puncte de vedere
Reflecții
Minuni - Vindecări - Vedenii
Locuri de pelerinaj
Catehism
Documentar
Interviu
Reportaj
Familie
Creşterea copiilor
Căsătorie
Stil de viaţă
Cuvinte duhovniceşti
Întreabă preotul
Liturgică
Cântări
Iconografie
Taine, ierurgii, slujbele Bisericii
Evanghelia la zi
Apostolul vremii
Icoane
Bibliotecă
Vieţile Sfinţilor
Pateric
Citate ortodoxe
Predici
Conferințe
Poezii
Colinde
Tradiţii
Dicţionar
Prezentare de carte
Religie. Ştiinţă. Filosofie
Comentarii patristice
Articole teologice
Sinaxar alfabetic
Părinți duhovnicești
Maici cu viață duhovnicească
Autori
Mărturisitori în temnițele comuniste
Mănăstiri și biserici
Tematică
Fototecă
Media
Video
Foto
Live
Radio
TV
Știri
Biserica Ortodoxă Română
Știri din Arhiepiscopia Iașilor
Educaţie
Ortodoxia în lume
Religia în lume
Social
surmenaj
15 Ianuarie 2020 8:47
Stil de viaţă
Ce puteți trata cu vin de salvie. Varianta 1
Plantă aromatică de origine mediteraneană, salvia este utilizată în scop terapeutic încă din Evul Mediu.
citește mai mult
3 Septembrie 2018 1:07
Stil de viaţă
Ce puteți trata cu vin de pere
Fructe hipoalergenice, perele sunt bogate în antioxidanți și vitamine, fiind folosite pentru prepararea diverselor remedii naturale.
citește mai mult
28 August 2018 0:08
Stil de viaţă
Beneficiile oțetului de levănțică
Florile parfumate și relaxante de levănțică au multiple aplicații terapeutice, acesta putând fi parte a multor remedii naturale.
citește mai mult
18 Iulie 2018 0:05
Stil de viaţă
Energizare cu grâu încolțit
Grâul încolțit este unul dintre cele mai sănătoase și valoroase alimente pe care le putem avea la îndemână tot timpul anului, cu eforturi minime.
citește mai mult
13 Aprilie 2016 4:06
Stil de viaţă
Ce puteți trata cu ceai din petale de trandafir
Parfumat, delicat și grațios, trandafirul este una dintre cele mai frumoase și apreciate flori din lume. Totodată, acesta ne poate apăra organismul de unele afecțiuni.
citește mai mult
11 Noiembrie 2015 13:55
Stil de viaţă
Ce puteți trata cu decoct de cătină
Cătina este unul dintre fructele cele mai apreciate în medicina tradițională, având proprietăți emoliente, antioxidante, citoprotectoare, imunostimulatoare, vitaminizante, depurative,...
citește mai mult
19 Noiembrie 2014 16:55
Stil de viaţă
Ce putem trata cu tinctură de salvie
Considerată în Antichitate drept panaceu, salvia are proprietăți stomahice, coleretice, colagoge, carminative, antiinflamatoare, antispastice, estrogenice, emenagoge, antisudorifice, hipoglicemiante...
citește mai mult
19 Noiembrie 2014 15:28
Stil de viaţă
Ce putem trata cu tinctură de rozmarin
Plantă aromatică, folosită adesea în arta culinară, rozmarinul este, de asemenea, utilizat pentru tratarea unor boli.
citește mai mult
11 Noiembrie 2014 23:56
Stil de viaţă
Ce putem trata cu tinctură de anghinare
Aflată pe locul 7 în topul plantelor cu efect antioxidant crescut, anghinarea este originară din Etiopia, fiind folosită în scop curativ de vechii egipteni și grecii antici.
citește mai mult
24 Septembrie 2014 16:07
Stil de viaţă
Smoothie-ul de cătină combate oboseala
Cătina este bogată în vitaminele A, C și E, enzime, uleiuri și are efecte antioxidante, emoliente, citoprotectoare, imunostimulatoare, vitaminizante, depurative, antiinflamatoare, anticancerigene,...
citește mai mult
9 Aprilie 2014 20:40
Stil de viaţă
Din fructele de leac ale pădurii - ghinda
Fructele stejarului, ghindele, sunt bogate în glucide, taninuri, proteine, amidon, uleiuri grase, potasiu, vitamina B6, magneziu, calciu, fier, antioxidanți, fiind nu doar gustarea veverițelor, ci și...
citește mai mult
Site dezvoltat de
DOXOLOGIA MEDIA
, Arhiepiscopia Iașilor | ©
doxologia.ro