Donațiile din cadrul campaniei „Să îmbrăcăm un copilaș în prag de iarnă” au ajuns la destinație

Campania „Să îmbrăcăm un copilaș în prag de iarnă” desfășurată la nivelul întregii Episcopii Ortodoxe Române a Europei de Nord în beneficiul copiilor cu posibilități materiale reduse din Transilvania și Moldova, s-a încheiat pentru luna noiembrie.

Astfel, părintele Petru Acatrinei din zona Copșa Mică, de la Valea Viilor, a primit pentru luna noiembrie cele 100 de burse sociale pe care le oferă în aceste zile copiilor sărmani, iar părintele Dan Damaschin de la Iași a primit contravaloarea a circa 150 de pachete complete de îmbrăcăminte și încălțăminte pe care le va duce copilașilor pe care îi are în grijă în nord-estul României. 

Fiind impresionați de ofranda slujitorilor altarului și credincioșilor din Suedia, Danemarca, Norvegia și Finlanda, cu multă recunoștință, inimoșii preoți le-au mulțumit acestora pentru generozitate, asigurându-i, în materialele video postate, că fiecare faptă caritabilă reprezintă un „grăunte de iubire”. (Vezi mesajul Pr. Petru Acatrinei aici, iar pe cel al Pr. Dan Damaschin, aici.)

Părintele Episcop Macarie al Europei de Nord a adresat, la rându-i, un cuvânt de binecuvântare și rugăciune, atât pentru beneficiarii proiectului cât și pentru organizatori și binefăcători, încurajându-i-i pe toți cei care doresc să se implice în acțiuni caritabile să susțină în continuare proiectele filantropice ale Episcopiei aflate în curs de desfășurare.

Ultimele din categorie