După pierderea unei sarcini, am reușit să am o fetiță prin mijlocirea Sfintei Parascheva

Minuni - Vindecări - Vedenii

După pierderea unei sarcini, am reușit să am o fetiță prin mijlocirea Sfintei Parascheva

    • închinare la racla Sfintei Cuvioase Parascheva
      După pierderea unei sarcini, am reușit să am o fetiță prin mijlocirea Sfintei Parascheva / Foto: Oana Nechifor

      După pierderea unei sarcini, am reușit să am o fetiță prin mijlocirea Sfintei Parascheva / Foto: Oana Nechifor

M-am rugat Sfintei Cuvioase Parascheva, dacă e cu putință, să îmi mai dăruiască un copil, dacă nu, să fie voia Domnului. Aveam deja un baiat. După acest moment petrecut pe 14 octombrie, în noiembrie am rămas însărcinată. Minunea s-a petrecut și avem și o fetiță. 

Sfânta Cuvioasă Parascheva este grabnic ajutătoare celor ce îi cer ajutorul. Și pentru mine Sfânta Cuvioasă Parascheva a făcut o minune. În anul acela ramăsesem însărcinată, dar din păcate am pierdut sarcina (nu s-a dezvoltat embrionul). La noi în oraș se făceau pelerinaje cu autocarul către Iași, unde sunt moștele Sfintei Parascheva. Inițial, am zis că nu merg. Dar multă lume mă tot întreba dacă merg. Eu tot ziceam că nu... Dar, cu o zi înainte de plecare, m-a sunat din nou o prietenă să îmi spună că mama ei nu mai merge și din nou era un loc liber și pentru mine. Atunci mi-am dat seama că era un semn și Dumnezeu mă cheamă și pe mine, așa că m-am dus în pelerinaj.

M-am rugat Sfintei Cuvioase Parascheva, dacă e cu putință, să îmi mai dăruiască un copil, dacă nu, să fie voia Domnului. Aveam deja un baiat. După acest moment petrecut pe 14 octombrie, în noiembrie am rămas însărcinată. Minunea s-a petrecut și avem și o fetiță, Violeta Maria. Știu sigur că datorită rugăciunii și bunătății Sfintei Parascheva și a Maicii Domnului, Bunul Dumnezeu m-a ascultat. Acum am două minuni de la Dumnezeu, un băiat mare și o fată. Multe minuni am trăit, pentru care mulțumesc lui Dumnezeu!

(Mărturie primită pe adresa redacției de la Iuliana Cristina)