exercitii tip yoga - 2011-03-05 21:16:36

Întreabă preotul

exercitii tip yoga - 2011-03-05 21:16:36

Mihai
întreabă:

Stiu ca Biserica considera erezie si condamna Yoga.As dori totusi sa stiu daca se pot practica exercitii fizice de Yoga ca pe o gimnastica,pentru a mentine sanatatea fara sa accepti filosofia Yoga,fara mantre,guru sau altele de genul asta.Doar exercitiu de relaxare,exercitiu fizic si exercitiu respirator, facute singur acasa.Multumesc

5 Martie 2011

Vă recomand să evitați orice fel de exerciții de acest fel. Răul pe care-l pot face depășește cu mult avantajele pe care-l puteți primi prin ele. Puteți găsi exerciții fizice de multe alte feluri care să vă ajute să vă mențineți starea de sănătate.

ierodiacon Serafim Pantea

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!