Fundația „Împreună pentru Solidaritate Socială” sprijină cu materiale sanitare Spitalul Județean Neamț

30 Aprilie 2020 14:33 Flavius Popa Arhiepiscopia Iaşilor

Membrii Fundației „Împreună pentru Solidaritate Socială” din Săvinești au donat Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Piatra Neamț echipamente și materiale medicale în valoare de peste 37.000 de lei. 

Voluntarii organizației au oferit marți, 28 aprilie 2020, personalului medical al SJU Neamț fașe elastice, măști, pansamente, truse, seringi și alte produse sanitare în valoare totală de 37.581 de lei. Echipamentul sanitar donat a fost distribuit atât spitalului județean, cât și policlinicii.

„Spitalul Județean din Piatra Neamț a primit astăzi o donație consistentă din partea Fundației «Împreună pentru Solidaritate Socială». Pe această cale, dorim să îi mulțumim părintelui Petru Munteanu care ne-a sprijinit cu aceste donații, tuturor voluntarilor și membrilor. Sunt materiale sanitare diverse, absolut necesare în această situație de pandemie. Cadrele medicale depun eforturi pentru a depăși cu bine aceste momente grele; aducem calde mulțumiri susținătorilor”, a declarat Victor Adrian Marghidan, purtătorul de cuvânt al unității medicale nemțene.

„Fundația a donat Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț produse medicale în valoare de peste 37.000 de lei. Sperăm să mai strângem și alte materiale pentru a sprijini spitalul municipal. În continuare ne propunem să sprijinim și unitățile medicale din Bicaz și Roman”, a afirmat Adriana Iosub, coordonatoarea campaniei.

Fundația „Împreună pentru Solidaritate Socială” își propune să combată marginalizarea socială prin redarea demnităţii umane, ajutorarea şi încurajarea persoanelor defavorizate din comunitate, prin solidaritate şi angajament social. Întreaga activitate se axează pe două coordonate: activități sociale și cultural–educative.

De la același autor

Ultimele din categorie