„Întreabă preotul – LIVE”, acum și pe Spotify

5 Aprilie 2020 16:49 Cătălin Acasandrei Social

Intervențiile LIVE „Întreabă preotul” pot fi ascultate, începând de astăzi, 5 aprilie, și în aplicația Spotify, toate înregistrările fiind disponibile în mod gratuit.

Rubrica „Întreabă preotul” din cadrul portalului nostru oferă urmăritorilor noştri posibilitatea de a adresa diverse întrebări și neclarități legate de viața duhovnicească și să primească răspunsuri la cele mai stringente probleme, din partea unui preot.

Ideea dezvoltării acestei rubrici zilnice în formatul LIVE – Facebook și YouTube vine ca o necesitate în contextul epidemiologic actual, când slujbele religioase se desfășoară „fără accesul publicului, fiind transmise doar în mass-media sau onlineˮ, conform deciziei autorităților, dar și ținând cont de creșterea gradului de utiliare a mediului virtual și a noilor tehnologii.

Spotify este unul dintre cele mai importante servicii de streaming muzical din lume, lansat în țara noastră pe 12 martie 2018. Aplicația Spotify rulează atât pe dispozitive mobile, cât şi pe laptop, PC sau tabletă și oferă utilizatorilor milioane de melodii, podcasturi sau cărți audio din întreaga lume. Aplicaţia este disponibilă pe Google Play, App Store şi spotify.com.

Pentru a descoperi podcasturile „Întreabă preotul” din Spotify, click aici!

De la același autor

Ultimele din categorie