(Video) În casă cu cei 9/10 copii  

Par că nu au nevoie de ajutor. Și, totuși, au! Robert, Andrei, Iulian, Ștefania, Marta, Simona, Rareș, Pavel, Anastasia și pruncul din burtică… Cei zece copii merită să ne simtă alături de ei și de părinții lor!

Donează dacă vrei să contribui la viitorul acestor copii! Punem o cărămidă la temelia unui vis: https://darpentrucopii.ro/givedoxo/donate?pid=19!

Video pe aceeași temă

Ultimele din categoria Clipuri

Pe aceeași temă

Casa familiei Baciu are acum un acoperiș nou. Pentru că prin intermediul site-ului www.darpentrucopii.ro au fost strânse fondurile necesare, în ultima săptămână au fost cumpărate și transportate materialele, iar domnul Constantin, tatăl famiei a ridicat acoperișul nou. Pentru acest pas au fost strânși 20.200 de lei. Această lucrare are loc după ce, în luna mai, casa a fost extinsă cu o bucătărie și o baie.  

Centrul „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” de la Hârja, în grija căruia se află 100 de vârstnici, are nevoie de sprijinul nostru! Deși au intrat în autoizolare dinaintea declarării stării de urgență, în ultima săptămână 3 dintre beneficiari și 7 dintre angajați au fost depistați pozitiv la testul pentru noul coronavirus, alți 15 aflându-se în izolare la domiciliu. La ora actuală, se află internați în Centru, alături de beneficiari, 35 dintre angajați.

Recomandările zilei

Citește și