Înaltpreasfințitul Ierótheos Vlachos și Ieromonahul Rafail Noica, la „Întâlnirea cu Duhovnicul”

Duminică, 13 noiembrie, de la ora 16.00, la Centrul de Conferințe Agora (fost Providența) din Iași, va avea loc „Întâlnirea cu Duhovnicul”, la care sunt invitați Înaltpreasfințitul Ierótheos Vlachos, Mitropolit de Nafpaktos, Grecia și Ieromonahul Rafail Noica. Evenimentul va fi transmis LIVE pe site-ul Doxologia și pe pagina de Facebook Doxologia.

Duminică, 13 noiembrie, de la ora 16.00, la Centrul de Conferințe Agora (fost Providența) din Iași, va avea loc „Întâlnirea cu Duhovnicul”, la care sunt invitați Înaltpreasfințitul Ierótheos Vlachos, Mitropolit de Nafpaktos, Grecia și Ieromonahul Rafail Noica. Evenimentul va fi transmis LIVE pe site-ul Doxologia și pe pagina de Facebook Doxologia. Din rațiuni organizatorice, participarea la eveniment se va face exclusiv în baza biletelor de intrare, care au fost puse gratuit la dispoziția publicului și care s-au epuizat.

În dimineața aceleiași zile, cei doi invitați vor face parte din soborul care va sluji Liturghia la Catedrala Mitropolitană din Iași, de asemenea transmisă LIVE pe aceleași canale.

Manifestarea marchează deschiderea oficială a Colocviului Internațional „Întâlnirea cu Duhovnicul”. Ediția de anul acesta (13-15 noiembrie 2016) îi este dedicată Părintelui Sofronie Saharov, reunind invitați din străinătate (Grecia, Marea Britanie și Franța) și din țară. Lucrările colocviului se vor desfășura atât la Iași, cât și la Mănăstirea Neamț.

De la același autor

Ultimele din categorie