binecuvântarea ierarhului pentru căsătorie - 2011-03-09 23:22:30

Întreabă preotul

binecuvântarea ierarhului pentru căsătorie - 2011-03-09 23:22:30

avram bogdan stefan
întreabă:

sarut mana. ma iertati ca indraznesc insa in luna mai ma casatoresc si cuviincios ar fi sa cer binecuvantarea ierarhului. intrebarea mea este: exista vreo cerere tip pentru acest lucru? ce anume trebuie sa contina respectiva cerere? va multumesc anticipat si va doresc un post cu folos duhovnicesc.

8 Martie 2011

De obicei, trebuie binecuvântarea părinților și a duhovnicului pentru căsătorie. Dacă doriți neapărat să aveți binecuvântarea ierarhului, redactați o cerere în care cereți această binecuvântare: "Subsemnatul ... vă rog să bineviți a-mi acorda arhiereasca binecuvântare pentru căsătorie cu ..." Cam atât și o depuneți la secretariatul episcopiei și așteptați răspunsul.

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!