Despre anafură

Întreabă preotul

Despre anafură

Ioana
întreabă:

Totul a pornit cand am inceput sa fac diferite tratamente (tratamente naturiste) dar duminica si in zile de sarbatori nu-mi convenea ca sa le iau ca sa fiu cu stomacul gol la biserica. Astfel, pe site-ul ortodoxia un preot mi-a recomandat ca duminica sa iau mai multa anafura si din ea sa mananc in fiecare zi pana duminica urmatoare cate putin si apoi sa mananc. Eu de atunci tot asa fac si imi face placere dar deja mi-a intrat in obisnuita. Eu anafura o pun la uscat ca nu pot s-o mananc proaspata, moale din cauza fainii albe si nu pot s-o diger decat daca e mai uscata. Intrebarea mea este: cele de mai multe ori am zilnic acasa anafura dar duminica si in zile de sarbatori pot sa mananc din anafura uscata inainte de a merge la biserica? Pentru ca dupa ce vin de la biserica tot anafura de acasa ma pun sa mananc din ea sau chiar efectiv uit de anafura si atunci incep sa mananc mancarea pe care mi-am pregatit-o, fructe, etc.

9 Mai 2013
Dacă aveţi sfat de la duhovnic sî faceţi astfel din considerente medicale, respectaţi sfatul sau canonul duhovnicului. Oricum este mai bine să iei anafură dimineaţa decât deloc Pr. I. Istrati

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: