Îmi doresc să nasc o fetiță

Întreabă preotul

Îmi doresc să nasc o fetiță

andra
întreabă:

Este păcat să îți dorești copii de un anumit sex? Am 2 băieței minunați pe care îi iubesc foarte mult, însă la al doilea mi-am dorit mult să fie fetiță. Este păcat să mai fac un copil dorindu-mi mult sa fie fetiță? Bineînțeles primordial este sănătatea, dar ulterior ca preferință pentru un anume sex.

3 August 2011
Nu este păcat să îți dorești o fetiță. Este păcat însă să fii supărată dacă naști un băiețel. Dumnezeu ne trimite ceea ce vrea el, conform planului Lui veșnic pentru noi și pentru lume. Noi suntem copiii lui. Putem să îi cerem ceea ce vrem, dar unele nu le primim pentru că nu ne sunt de folos. Dacă băiatul meu îmi cere plângând mereu ciocolată, totuși eu nu îi dau, căci știu că nu îi face bine, îi dau pâine, ca să crească. Așadar, mai faceți un copil. Rugați-vă să fie o fetiță. Dacă însă va fi un băiețel, bucurați-vă că încă un bărbat s-a născut pe lume, tot așa cât v-ați fi bucurat pentru o fetiță. Și veți fi soacra cu trei nurori. Pr. I.Istrati

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: