Parastas de doi ani

Întreabă preotul

Parastas de doi ani

    • Parastas de doi ani
      Foto: Flavius Popa

      Foto: Flavius Popa

naftan
întreabă:

Dacă se împlinesc doi ani de cind soția a trecut la cele veșnice, exact in ziua de simbăta 11 aprilie 2014, se poate face pomenirea atunci sau cu o săptămînă mai înainte ?

pr Andrei Atudori a răspuns:
21 Februarie 2014
Doamne ajută! Probabil vă referiți la sâmbătă, 12 aprilie 2014 (11 este vineri). Oricum, puteți să faceți sujba de pomenire în acea sâmbătă sau în sâmbăta de dinainte (5 aprilie). Esențială este slujba de pomenire în sine. Nu uitați să o pomeniți mereu în rugăciunile personale și să faceți în așa fel încât să fie pomenită constant la Sfânta Liturghie. Dumnezeu să o odihnească! Pr. Andrei

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: