Pomelnic

Întreabă preotul

Pomelnic

sendy''
întreabă:

Cum pot scrie un pomelnic pentru fiul meu care trăieste cu o femeie fără nicio credință, ea spune că este penti dar bea și fumează de rupe este dusă cu capul, fostă măritată, are o fetiță, acuma mai nou a făcut încă un copil cu fiul meu, el era un copil bun își iubea familia și frații, mama în primul rând că l-a ajutat în toate așa bolnavă de cancer cum este, acum nu vrea să mai auda de nimeni și de nimic, parcă nu ne mai cunoaște nu mai însemnăm nimic pentru el este orbit, cum să scriu un pomelnic de rugăciuni să pot să-l ajut ! vă mulțumesc !

29 August 2011

Singurul lucru bun pe care îl puteți face este să vă rugați pentru el și să rugați și pe câțiva preoți să se roage pentru el. Faptul că are un copil cu acea femeie, arată faptul că trebuie să vă rugați ca ei să se întoarcă la Dumnezeu, nu să se despartă. Dumnezeu unește, diavolul desparte. Puteți să aveți o discuție cu el, faza de orbire trece după câțiva ani, când va realiza ceea ce este mai important în viață. Pr. Ioan Istrati

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: