Unde sunt semnarii teologice pentru fete în țara noastră?

Întreabă preotul

Unde sunt semnarii teologice pentru fete în țara noastră?

    • Unde sunt semnarii teologice pentru fete în țara noastră?
      Unde sunt semnarii teologice pentru fete în țara noastră?

      Unde sunt semnarii teologice pentru fete în țara noastră?

Mariana
întreabă:

Am 16 ani si sunt eleva as dori sa intru la un seminar de fete dar nu stiu daca sunt as ceva in Romania si daca este unde anume si ce presupune seminarau sunt aceleasi reguli ca si la baieti.

pr Andrei Atudori a răspuns:
3 Iunie 2014

Doamne ajută!

Există mai multe seminarii pentru fete în țara noastră. De exemplu: Seminarul de la Mănăstirea Agapia (jud. Neamț), Seminarul de la Mănăstirea Pasărea (jud. Ilfov), Seminarul de la Mănăstirea Prislop (jud. Hunedoara), Seminarul de la Mănăstirea Rătești (jud. Buzău). De asemenea mai există seminarii „de băieții” în cadrul cărora s-au înființat clase mixte (fete și băieți) sau separate.

Fiecare seminar are pagină de internet și date de contact. De acolo poți afla cele mai multe detalii cu privire la condițiile de admitere, programa de studiu, locația exactă, costuri de școlarizare etc.

Domnul să te lumineze!

Pr. Andrei

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!