Tămâierea în casă

Întreabă preotul

Tămâierea în casă

lacramioara
întreabă:

Sărut mâna părinte, vreau să vă întreb când aprindem tămâie în casă putem face sfânta cruce deasupra tămâiei şi cu tămâierul facem semnul sfintei cruci în toată casa? Eu trec prin casă nefăcând semnul sfintei cruci vă rog să mă îndreptaţi dacă greşesc. Mulţumesc ptr. răspuns, Doamne ajută.

7 Februarie 2012
Este bine să ne facem semnul Sfintei Cruci pe trup, dar şi în casă cu tămâia. Semnul Sfintei Cruci este esenţial pentru viaţa noastră duhovnicească şi pentru alungarea duhurilor rele. A nu se confunda semnul Sfintei Cruci făcut de un mirean, cu binecuvântarea preotului care este sfinţitoare. Aşadar este bine să tămâiaţi prin casă făcând semnul Sfintei Cruci. pr. Ioan Istrati

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: