Te poti ruga la o rugaciune de pe calculator? - 2010-10-14 11:51:36

Întreabă preotul

Te poti ruga la o rugaciune de pe calculator? - 2010-10-14 11:51:36

GEORGIA
întreabă:

Te poti ruga la o rugaciune copiata de pe internet pe calculator?Tin sa mentionez ca eu nu ma aflu in tara si nu am acces la carti de rugaciuni,si am gasit mai multe rugaciuni pe internet pe care le-am copiat pe calculator,pot sa ma rog direct de pe monitor neavand imprimanta sa le copii,multumesc foarte mult si Doamne ajuta la toti crestinii!

14 Octombrie 2010
Nu contează dacă rugăciunea o spui din minte, dacă o citești de pe hârtie sau de pe ecranul unui monitor sau dacă o auzi spusă de altcineva. Ceea ce contează este că mintea și inima aleargă la Dumnezeu și la ajutorul sfinților ori de câte ori te rogi.

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: