Copii nenascuti - 2010-11-09 11:35:00

Întreabă preotul

Copii nenascuti - 2010-11-09 11:35:00

sinel
întreabă:
Cum ar trebui sa procedeze o femeie care cu voie sau fara voie nu naste un copil pe care l-a avut in pantece(in afara de rugaciune care stiu ca este o obligatie pentru orice caz).Ar putea ea sa sa gandeasca la acei copii ca la cei pe care ai are in viata(daca are)?...si daca are acesti copii ar putea sa se gandeasca ca sunt fratii lor...cum ar trebui sa procedeze ei?
6 Noiembrie 2010
Nu există copii nenăscuți, ci doar născuți, uciși în pântecele mamei lor sau care au murit din alte cauze în pântecele mamei. Dacă vă referiți la copiii omorâți de o mamă, ea trebuie să plângă toată viața pentru această crimă și tot nu este de ajuns. Însă se poate mântui dacă va spovedi păcatul, va plânge acești copii și va boteza copii în numele Sfintei Treimi. Este foarte importantă respectarea canonului de la duhovnic de către penitent. Dacă femeia a lepădat pruncul fără de voie, trebuie să se roage pentru el, să-și amintească mereu de el și să vadă în acest lucru mâna lui Dumnezeu. Poate acest copil a murit înainte de naștere din pricina păcatelor ei sau a unor strămoși cu păcate grele. Singura soluție este spovedania curată și rugăciunea adâncă. Pr. I. Istrati

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!