Acțiune de donare de sânge la Centrul eparhial din Caransebeș

30 Octombrie 2015 20:46 Episcopia Caransebeşului

La Centrul eparhial din Caransebeș a avut loc vineri, 30 octombrie 2015, o acțiune de donare de sânge în cadrul campaniei „Donează sânge, salvează o viaţă!”.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, o acțiune de donare de sânge în cadrul campaniei „Donează sânge, salvează o viaţă!” s-a desfășurat vineri, 30 octombrie 2015, la Centrul Eparhial din Caransebeș. La acțiune au donat sânge toți angajații Centrului eparhial, preoți din Caransebeș, precum și elevi seminariști și studenți teologi de la cele două instituții de învățământ teologic din Caransebeș.

Campania, care cuprinde mai multe acțiuni de donare de sânge, se organizează la nivelul eparhiei în perioada 15 octombrie-15 noiembrie 2015, având în vedere lipsa de sânge de la Centrul de Transfuzii Sanguine Reșița. Prima acțiune a început în municipiul Reșita în urma parteneriatului încheiat între Centrul de Transfuzii Sanguine Reșița și Episcopia Caransebeșului, care a organizat un program adecvat pentru ca preoții împreună cu credincioșii să poată dona sânge zilnic.

În săptămâna 9-12 noiembrie, și preoții împreună cu credincioșii din Moldova Nouă și Oravița vor avea posibilitatea să se alăture acestei campanii.

Sursa: http://www.episcopiacaransebesului.ro/stiri/ac%C8%9Biune-de-donare-de-sange-la-centrul-eparhial-din-caransebe%C8%99-2316.html

Ultimele din categorie