Campania „Donează sânge, salvează o viaţă”, în Episcopia Caransebeșului

23 Octombrie 2015 19:37 Episcopia Caransebeşului

În perioada 15 octombrie-15 noiembrie 2015, în Episcopia Caransebeșului se desfășoară campania „Donează sânge, salvează o viaţă!”, inițiată de Patriarhia Română, în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, la nivelul eparhiei se organizează în perioada 15 octombrie-15 noiembrie 2015, o acțiune de donare de sânge, având în vedere lipsa de sânge de la Centrul de Transfuzii Sanguine Reșița. Campania a început în municipiul Reșita în urma parteneriatului încheiat între Centrul de Transfuzii Sanguine Reșița și Episcopia Caransebeșului, care a organizat un program adecvat pentru ca preoții, împreună cu credincioșii, să poată să doneze sânge zilnic.

În perioada care urmează, acțiunea se va desfășura și în municipiul Caransebeș, începând de vineri, 30 octombrie 2015, fiind prezenți să doneze sânge toți angajații Centrului eparhial din Caransebeș, în frunte cu Preasfințitul Părinte Lucian. În săptămâna 9-12 noiembrie, și preoții împreună cu credincioșii din Moldova Nouă și Oravița vor avea posibilitatea să se alăture acestei campanii.

Sursa: http://www.episcopiacaransebesului.ro/stiri/campania-doneaza-sange-salveaza-o-viata-in-episcopia-caransebe%C8%99ului-2308.html

Ultimele din categorie