Lansare de carte la Anina, județul Caraș Severin

30 Martie 2016 19:14 Episcopia Caransebeşului

La Liceul „Mathias Hammer” din Anina, județul Caraș Severin, a avut loc, zilele trecute, lansarea volumelor „Povestea Zborului” scrisă de către Medeea Prața, elevă în clasa a VII-a a liceului din localitate și „Orizontul Ființei”, cât și „Gânduri despre Ființă” scrise de către părintele Alin Muntean, parohul Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena”.

Evenimentul cultural s-a desfășurat în prezența unui auditoriu format din elevi și dascăli, alături de reprezentanți ai autorităților locale, Gheorghe Românu și Dorinel Ungureanu, primarul și viceprimarul localității Anina.

Moderatori ai discuțiilor au fost profesoara Viorica Burcaș, alături de Ilie Chelariu, directorul revistei „Orient Latin” și senior editor al editurii „Eubeea”, ambele din Timișoara.

La discuții au mai luat parte, pe lângă persoanele mai sus amintite, și profesorii Nicola Floare, Cornel Boboescu și Claudia Boboescu.

La sfârșitul discuțiilor, autorii celor trei volume de poezii au împărțit tuturor participanților câte o carte din fiecare volum.

Sursa: basilica.ro

Ultimele din categorie