(Video) Deschiderea oficială ITO 2017  

1 Septembrie 2017 23:13  |  Evenimente
video:   Adrian Sârbu,  Ioana Zlotea

Deschiderea oficială ITO 2017 a avut loc vineri, 1 septembrie, de la ora 18.00, în Grădina Palas. La evenimentul prezentat de Daniel Buzdugan și Roxana Chebac au participat delegațiile din străinătate și din România, care au defilat în fața publicului, într-o paradă a steagurilor. După acest moment a avut loc o slujbă de Te Deum, oficiată de Preasfințitul Părinte Damaschin Dorneanul, Episcop-Vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, după care a urmat intonarea Imnului Național al României și a Imnului ITO 2017.

Părintele Patriarh Daniel, Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, dar și reprezentanții autorităților locale au transmis mesaje de bun venit tinerilor participanți.

Un alt moment important a fost aprinderea torței întâlnirii. Făclia ediției ITO 2016, care a avut loc la București, a fost adusă pe scenă, unde noua torță ITO Iași 2017 a primit flacăra acesteia.

Sâmbătă dimineață, tinerii participanți la ITO vor putea participa la Sfânta Liturghie, după care vor începe programul pregătit pentru această zi a evenimentului.

Video pe aceeași temă

Ultimele din categoria Evenimente

Pe aceeași temă

Recomandările zilei

Citește și